Tilmeld nyhedsbrev
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA ViaBill MobilePay

Sjove krus er en perfekt icebreaker

Oprettet d.

Et Sjovt krus med tekst kan vise sig at være den helt perfekte gaveidé og icebreaker

Når vi står og skal til en middag, fødselsdag eller bare helt almindelig sammenkomst blandt venner er det en tradition at man har en lille opmærksomhed med - En værts eller værtindegave - kaldes det ofte i daglig tale. Udfordringen for mange er, hvad skal man dog lige finde på for vedkommende har muligvis allerede skuffer og skabe fyldt med alt hvad tænkes kan. Vi vil gerne gaven skal udtrykke en snert af noget personlighed, den skal helst kunne bringe et smil frem hos modtageren og så er der måske også lige et budget der skal overholdes. Et sjovt krus med en sjov tekst eller et særpræget design kan i mange tilfælde vise sig at være den helt perfekte idé til en gave til en du holder af - især på grund af mangfoldigheden og det unikke der passer på netop den person du vil give den til.

Hos Masterdeal har vi sat en ære i at sammensætte et sortiment af krus i mange forskellige sjove designs med sjove, skæve og særprægede tekst og slogans - For eksempel kan du lade dig inspirere af
 

Unikke designs: Udforsk sjove og unikke krusedesigns, såsom krus formet som dyrefigurer, superhelte eller berømte filmkarakterer.

Humoristiske citater: Del sjove og opmuntrende citater eller ordsprog, der kan løfte humøret hver gang man tager en slurk af sit krus.

Temakrus: Find krus med et bestemt tema, såsom rejser, et bestem erhverv såsom frisør, tømre mv. musik, science fiction eller mad og drikke. Disse kan være fantastiske samtalestartere.

Sådan vælger du det perfekte sjove krus

Når du vælger et sjovt krus, skal du overveje modtagerens interesser, personlighed og sans for humor. Vælg et design eller citat, der passer til deres smag, og som vil bringe dem glæde, hver gang de bruger det. Måske arbejder personen indenfor et erhverv hvor kruset passer perfekt - Vi har for eksempel mange krus som passer perfekt på diverse håndværkerfag - krus der passer på skønhed - Krus som er oplagte til musikelskere osv.

Pas bedst muligt på dine sjove krus? Sjove krus bør normalt vaskes i hånden for at bevare deres design og kvalitet. Undgå at bruge skuremidler eller ru svampe, da de kan beskadige trykket eller dekorationen på krusset. På denne måde holder dine krus sig pæne klare og smukke i længere tid.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar