Tilmeld nyhedsbrev
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA ViaBill MobilePay

Kog æg meget smartere - Kog dem i mikroovnen

Oprettet d.

Forestil dig at vågne op til den perfekte morgenmad, klar på få minutter, uden rod og stress. Det er præcis, hvad en æggekoger til mikroovn kan tilbyde! 🍳🔥

Det kan være stressende at blive klar til dagens pligter om morgenen - Mange gøremål og tiden er muligvis knap. Du kan med fordel anskaffe dig en æggekoger som kan anvendes i din mikroovn, således at du ikke behøver at koncentrere dig om hvorvidt dine æg har kogt for lidt eller for meget.

Fyld æggekogeren med vand og sæt op til 4 æg i på én gang og indstil tiden ud fra om du ønsker hårdkogte - Mellemkogte eller blødkogte æg. Du følger blot instrukserne i den medfølgende manual. Når din mikroovn melder færdig er dine æg klar til servering !

Den smarte æggekoger til mikroovn er kompakt i et dekorativt design som et æg og kræver minimal plads i køkkenet. Det er helt perfekt, hvis du har en lille køkken eller begrænset opbevaringsplads, da den ikke optager meget plads i en skuffe eller et skab. Til og med er den let at rengøre da den er egnet til opvaskemaskinen.

Gode råd når du anvender æggekogeren

Følg instruktionerne - Læs og følg altid producentens anvisninger nøje for at sikre, at du bruger æggekogeren korrekt.

Tilpas mængden af vand - Brug den medfølgende målekop til at måle den korrekte mængde vand. For meget eller for lidt vand kan påvirke kogningstiden og resultatet - Se medfølgende instruktioner

Vær forsigtig med dampen - Åbn æggekogeren forsigtigt for at undgå at blive skoldet af den varme damp, der kan frigives.

Lad æggene hvile - Når kogningen er færdig, lad æggene hvile i et øjeblik, før du fjerner dem fra æggekogeren. Dette giver æggene tid til at sætte sig og gør dem lettere at håndtere.

Vær forsigtig med dampen - Luk æggekogeren forsigtigt op for at undgå at blive skoldet af den varme damp, der kan frigives.

Rengør efter brug - Efter brug skal du rengøre æggekogeren grundigt og du kan med fordel komme den i opvaskemaskinen, så den er klar til næste gang


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar